karirana kosulja



Karirane košulje u neku ruku su odraz bunta. Upravo ih je zato dopušteno nositi u pomalo čudnim varijantama kao na primer nekoliko brojeva veće. Ako vam se sviđa da one jednostavno padaju s vaših ramena i ne ocrtavaju linije vašeg tela, slobodno ih pozajmite od dečka, brata ili oca.
Ispod možete da obučete običnu jednobojnu majicu, a ako ste hrabrije u eksperimentisanju, probajte sa slatkim i popularnim majcama s printevima likova iz crtaća. Možda vam ovo deluje kao cirkus i šarenilo, ali uz pomno odabran ostatak outfita možete da delujete jako, jako moderno i slatko. Upravo na taj način nose ih hipsteri.

Nešto nežniju varijantu moguće je dobiti uz košulju sitnih kockica i kratku džins suknju uz dokolenice. Cipele odaberite prema želji. Ova će varijanta dobro izgledati i na visoke čizme ili pak na gojzerice, a možete probati i s oxfordicama. Ovo će vas pretvoriti u slatku štreberku ili pak u romantičnu devojku iz komšiluka.

Ako želite opušteniji outfit, na majcu dugih rukava navucite kariranu košulju, obucite pocepane i isprane farmerke, a na nogama neka budu nezaboravne čizme s potpisom Dr Martensa ili pak Converse patike.
Doduše, vole ih i oni koje se oblače slojevito, ali i oni igraju na neku malo sigurniju varijantu. Koji god vaš izbor bio, isprobajte neku ludu kombinaciju i proverite kako se osećate. Možda upravo uz karirane košulje otkrijete neku novu sebe. Slojevite kombinacije idealne su za ove zimske dane i nagle promene temperatura, a uz njih ste naprosto sigurni da niko neće izgledati poput vas.












2 коментара:

Thank you for you time

Instagram