Prednosti i mane kombinezona


Moderna alternativa haljini i pantalonama – kombinezon.  Svaka devojka (žena) koja je makar jednom ponela kombinezon, shvatila je koliko zahvalan može biti ovaj komad. Nema kombinovanja, uzaludnog trošenja vremena ispred ogledala i nerviranja. To je potpuno jednostavni, naravno jednodelni, efektni , elegantni komad sa kojim ne možete pogrešiti. 
Postoji mnogo različitih modela kombinezona, od zimskih koji su izrađeni od debljih materijala, letnjih sa karnerima i golim leđima, do elegantnih večernjih koji mogu parirati najlepšoj večernjoj haljini. Najvažnije je odabrati pravi kroj kombinezona.

 U narednim postovima prestaviću Vam čak 3 totalno različita modela kao i njihove mane i prednosti. 



Prvi model (→ sa slika ←) predstavlja pravi večernji model koji može da menja skupa odela, duge večernje haljine i naravno mnogo muka oko kombinovanja suknje i košulje. Najsvestraniji je, slično kao mala crna haljina. Bitno je odabrati samo dobar kroj. Tople preporuke naravno idu na račun dugih, širokih nogavica koje vizuelno izdužuju telo. 
Divna stvar je da ne morate da nosite brushalter uz kombinezon! Veliki, dublji dekole neće izgledati previše vulgarno ako je ostatak tela dobro pokriven. 
Naravno, duge, široke nogavice mora da prati i visoka potpetica!  Od obuće birajte zatvorene papuče, sandale ili elegantne cipele.
Preko kombinezona uvek možete poneti lagani mantil, jaknu ili kaput i dodatno začiniti vaš izgled.





















SHOP THIS LOOK:

Click to find in the shop


4 коментара:

Thank you for you time

Instagram