SHEIN Cyber Monday Flash Sale



Vreme je praznika, a praznike treba proslavljati sa stilom! I koliko god da mislimo da smo pripremljeni na ova društvena događanja, da smo skuvali ručak, večeru, ispekli kolače, pripremili poklone, napravili frizure onda nam ostane zadnji zadatak - lepo se obući. 

Vrlo često se baš u ovom periodu desi da dođe do promene težine, naše obline se povećaju i ulazak u omiljenu haljinu postaje stresan. Zato, pre nego što dođe to toga i pre nego što kupite poklone za sve koje ste planirali da obradujete , priuštite nešto sebi! 
U toku su dva sniženja na mom omiljenom sajtu Shein.com! Black Friday koji se održava baš danas i Cyber Monday koji će se održati 25. Novembra. 
Ja sam rešila da tom prilikom sebe obradujem sa čak četiri proizvoda koja smatram praktičnim i potrebnim u narednom periodu. 


1. Beli sako






Ako pogledamo slike poznatih dama, dolazimo do zaključka da svaka od njih poseduje u ormanu makar jedan beli sako. To je zato što je beli sako odraz elegancije, klasik zahvalan za kombinovanje i odaje dozu sofisticiranosti. Kako je važilo sniženje od 15% rešila sam da je sada pravi trenutak da ga uvrstim u svoju garderobu.  Broj pod kojim ga možete lakše naći na sajtu je 844296. 

2. Mantil-haljina 




Prsluk je odevni predmet koji je odavno zapostavljen kada su naši modni odabiri u pitanju. On se ponovo vratio u svom izmenjenom obliku prsluk-haljine. Može se naravno nositi na dva načina :
1. kao haljina - kako sam ga ja i ukombinovala ovog puta
2. kao prsluk - gde se odlično može složiti sa npr. kožnim helankama i nekom jako modernom organza košuljom (primere možete naći na dnu ovog "odeljka")



Na sajtu Shein prsluk možete pronaći pod šifrom 818959








košulje možete ih naći na sledećem linku: http://bit.ly/2D7JAzz

3. Večernja, upadljiva haljina za specijalne prilike



Malih crnih haljina nikad dosta, pogotovo ako su one ako dobrog kroja! Leptirasti deo na ramenima haljine daje joj moć dok šljokasta dugmeta daju eleganciju ovoj haljini. Zaljubila sam se u nju na prvi pogled. Kupila me je svojim nesvakidašnjim krojem. Možete je naći na sajtu pod brojem 770140 ili jednostavnim klikom na sledeći link:  http://bit.ly/33YupVq 







4. Uvek neophodna crna kožna jakna



Crna kožna jakna predstavlja must-have komad u kojim vredi investirati. Za nju ne postoji nešto poput - nije trenutno vreme na nju! Zarad dobre kombinacije vredi se nekada smrznuti, pa tako tokom kasnih jesenjih dana biramo puniji dzemper i kožnu jaknu, a tokom leta je prebacujemo preko golih ramena uz lepršave letnje haljinice. Ona je tu,uvek pri ruci tokom cele godine.
Ako želite da makar malo iskočite iz rutine, priuštite sebi jednu ovakvu, od imitacije zmijske kože - crna, klasična a opet posebna i neobična.
Na sajtu se nalazi pod brojem 536547 , ali pošto je lakše kliknuti na link i on je tu: http://bit.ly/32Qiwze







A za kraj najbolji deo! Dok traju ova super sniženja, možete uštedeti još dodatnih 15% pomoću koda BF191687 !



1 коментар:

  1. Toinen hieno näyttö, joka osoittaa suurta luovuutta. Pidän tällä kertaa vain värien yhteensovittamisesta ja erittäin kirkkaista vaatteista.

    wholesale women's clothing

    ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram