Bratscher custom shoes


Najveća je sreća kada se piše o domaćim brendovima! Zašto? 
Vrlo jednostavno, kada vidite da se ljudi trude i rade i u ovim teškim vremenima, da im čak i ova pandemija ne oduzima kreativnost i dobre ideje izuzetno je zadovoljstvo podeliti to. Dakle, govorim o Bratscher custom shoes porodičnom brendu, koji se godinama unazad bavi proizvodnjom kožne obuće, a koji je nedavno objavio svoju novu prolećnu kolekciju. U pitanju je kolekcija koja će vam svojim jarkim bojama izmamiti osmeh na lice ali i prizvati sunčane prolećne dane. Porodica Bratscher potrudila se da ove godine napravi još više modela nego predhodnih sezona kako bi svima nama uveselila ove tumrne dane i naterala nas da na stvari gledamo makar malo pozitivnije. 
Ova vredna porodica sa velikom ljubavlju pravi svaki novi par obuće ali i komade odeće i tašni. Zato vas pozivam da obavezno pogledate i njihovu stranicu alexander_bratscher jer sam sigurna da ćete biti oduševljeni. 
Ono čime oni zaista zrače i zbog čeka ih toliko poštujem i cenim jeste velika ljubav koju pružaju svim svojim poznanicima i mušterijama. Posvećenost, talenat i iskrenost je ono što njih najbolje opisuje.







Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram